concurs pentru bloggeri:

“O zi de Fotbal Adevărat”

Câștgătorii cuncursului sunt:

1. Calin Andreea Daniela - 69 de voturi

2. Florin Marta - 28 voturi

3. Dragos Andrei Irimia - 17 voturi

4. Florentin Deac - 11 voturi

5. Marius Matache - 9 voturi

Florin Marta 28 voturi

“Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol...Dinamo juca cu una dintre cele mai bune echipe din lume, Manchester United...”

Dub Mihai 3 voturi

“Eram in drum pe stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol ce avea sa urmeze. Nimeni nu se astepta la un meci atat de spectaculos, cu un fotbal adevarat...”

Florentin Deac 145 voturi

“Sfatul galeriilor care precede meciul
Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, și am plecat cu prietenii spre marele spectacol. Meciul avea să înceapă în câteva ore și fanii...”

Serban Duica 2 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol… De fapt ca sa fiu cat de cat corect inceputul ar trebui sa fie cam asa: Eram un pusti cu vise frumose ”

Dragos-Andrei Irimia 17 voturi

“Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, şi am plecat cu prietenii spre marele spectacol … Bine, până la momentul plecării a trebuit să expediem întrebările unui examen”

Vasile Radu 2 voturi

“Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, și am plecat cu prietenii spre marele spectacol, tin minte exact eram in clasa a 8 a, era miercuri si era meci mare la noi in oras. Tot orasul era in miscare sa prinda meciul...”

Marius Matache 9 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol…Intoarcerea lui Hagi la nationala, dupa o pauza de 1 an (se retrasese dupa Mondialul din Franta 1998)...”

Calin Andreea Daniela 69 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol si am ramas surprinsa ca mi-a si placut. Am vazut multa daruire, pasiune si un meci fair-play. Apoi, am ajuns sa merg...”

tecu cristian 155 voturi

“Eram in drum pe stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol ce avea sa urmeze. Nimeni nu se astepta la un meci atat de spectaculos, cu un fotbal adevarat. Si acum imi aduc aminte cand imi povestea tata ”

Vartolomei Ion 778 voturi

“Eram în drum pe stadion, cu fularul echipei la gât, și am plecat cu prietenii spre marele spectacol care urma sa aiba loc pe stadionul Municipal din Vaslui.”

află mai multe despre premiu

premiile concursului:

Locul 1:

o maşină de scris cu USB + 2 bilete la finala Cupei României Timişoreana + 2 kit-uri de suporter al Fotbalului Adevărat

Locul 2-5:

2 bilete la finala
Cupei României Timişoreana
+ 2 kit-uri de suporter al Fotbalului Adevărat.

*Kit-ul de suporter al Fotbalului Adevărat conține 1 tricou și 1 minge cu semnătura legendelor

consultă regulamentul

Vezi legendele muzicii românești
live pe Facebook!

Hangiii noștri s-au gândit și la cei care nu pot ajunge la Hanul Timișoreana din Timișoara pentru a-i vedea pe Phoenix și Cargo pe 2 Septembrie.

Stai cu ochii pe noi si urmareste concertul de duminica live, incepand cu ora 20.00,
!