concurs pentru bloggeri:

“O zi de Fotbal Adevărat”

Câștgătorii cuncursului sunt:

1. Calin Andreea Daniela - 69 de voturi

2. Florin Marta - 28 voturi

3. Dragos Andrei Irimia - 17 voturi

4. Florentin Deac - 11 voturi

5. Marius Matache - 9 voturi

Calciu Catalin 87 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol ce avea sa urmeze . A fost un derby in Oltenia atunci "Universitatea Craiova - Steaua ", aveam o pasiune pentru culorile alb-albastru...”

tecu cristian 155 voturi

“Eram in drum pe stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol ce avea sa urmeze. Nimeni nu se astepta la un meci atat de spectaculos, cu un fotbal adevarat. Si acum imi aduc aminte cand imi povestea tata ”

Dub Mihai 3 voturi

“Eram in drum pe stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol ce avea sa urmeze. Nimeni nu se astepta la un meci atat de spectaculos, cu un fotbal adevarat...”

agafitei romario 203 voturi

“Eram in drum pe stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii
spre marele spectacol care urma sa aiba loc si care statea sa inceapa in orasul de sub Tampa.
Era o finala de cupa a Romaniei intre echipa mea de suflet.....Dinamo...”

Hebean Florin 6 voturi

“Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, și am plecat cu prietenii spre marele spectacol iar in drumul meu Zurich-ul, orasul ce ne-a gazduit la Euro 2008 e in sarbatoare, o sarbatoare pe care o merita...”

Vasile Radu 2 voturi

“Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, și am plecat cu prietenii spre marele spectacol, tin minte exact eram in clasa a 8 a, era miercuri si era meci mare la noi in oras. Tot orasul era in miscare sa prinda meciul...”

Vartolomei Ion 778 voturi

“Eram în drum pe stadion, cu fularul echipei la gât, și am plecat cu prietenii spre marele spectacol care urma sa aiba loc pe stadionul Municipal din Vaslui.”

Dragos-Andrei Irimia 17 voturi

“Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, şi am plecat cu prietenii spre marele spectacol … Bine, până la momentul plecării a trebuit să expediem întrebările unui examen”

Ioan Adrian Parvu 6 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol. Fularul echipei la gat, ce prostii spun? Ne-am scos cu totii fularele si le-am pus intr-un ghiozdan.Aveam biletele si...”

Misaila Bogdan 551 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol si am ramas surprinsa ca mi-a si placut. Am vazut multa daruire, pasiune si un meci fair-play. ”

află mai multe despre premiu

premiile concursului:

Locul 1:

o maşină de scris cu USB + 2 bilete la finala Cupei României Timişoreana + 2 kit-uri de suporter al Fotbalului Adevărat

Locul 2-5:

2 bilete la finala
Cupei României Timişoreana
+ 2 kit-uri de suporter al Fotbalului Adevărat.

*Kit-ul de suporter al Fotbalului Adevărat conține 1 tricou și 1 minge cu semnătura legendelor

consultă regulamentul

Vezi legendele muzicii românești
live pe Facebook!

Hangiii noștri s-au gândit și la cei care nu pot ajunge la Hanul Timișoreana din Timișoara pentru a-i vedea pe Phoenix și Cargo pe 2 Septembrie.

Stai cu ochii pe noi si urmareste concertul de duminica live, incepand cu ora 20.00,
!