concurs pentru bloggeri:

“O zi de Fotbal Adevărat”

Câștgătorii cuncursului sunt:

1. Calin Andreea Daniela - 69 de voturi

2. Florin Marta - 28 voturi

3. Dragos Andrei Irimia - 17 voturi

4. Florentin Deac - 11 voturi

5. Marius Matache - 9 voturi

Gaby Parazitul 0 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol fotbalistic care spre bucuria noastra nu s-a lasat mult asteptat. Asa cum sperasem inca de am plecat de acasa am vazut un meci...”

Ioan Adrian Parvu 6 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol. Fularul echipei la gat, ce prostii spun? Ne-am scos cu totii fularele si le-am pus intr-un ghiozdan.Aveam biletele si...”

agafitei romario 203 voturi

“Eram in drum pe stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii
spre marele spectacol care urma sa aiba loc si care statea sa inceapa in orasul de sub Tampa.
Era o finala de cupa a Romaniei intre echipa mea de suflet.....Dinamo...”

Marius Matache 9 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol…Intoarcerea lui Hagi la nationala, dupa o pauza de 1 an (se retrasese dupa Mondialul din Franta 1998)...”

Florentin Deac 145 voturi

“Sfatul galeriilor care precede meciul
Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, și am plecat cu prietenii spre marele spectacol. Meciul avea să înceapă în câteva ore și fanii...”

Dub Mihai 3 voturi

“Eram in drum pe stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol ce avea sa urmeze. Nimeni nu se astepta la un meci atat de spectaculos, cu un fotbal adevarat...”

tecu cristian 155 voturi

“Eram in drum pe stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol ce avea sa urmeze. Nimeni nu se astepta la un meci atat de spectaculos, cu un fotbal adevarat. Si acum imi aduc aminte cand imi povestea tata ”

Serban Duica 2 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol… De fapt ca sa fiu cat de cat corect inceputul ar trebui sa fie cam asa: Eram un pusti cu vise frumose ”

Calin Andreea Daniela 69 voturi

“Eram in drum spre stadion, cu fularul echipei la gat, si am plecat cu prietenii spre marele spectacol si am ramas surprinsa ca mi-a si placut. Am vazut multa daruire, pasiune si un meci fair-play. Apoi, am ajuns sa merg...”

ristea florin 7 voturi

“Eram în drum spre stadion, cu fularul echipei la gât, și am plecat cu prietenii spre marele spectacol. am plecat impreuna spre ghencea , atmosfera era incendiara inainte sa intram pe stadion , inima incepea sa bata...”

află mai multe despre premiu

premiile concursului:

Locul 1:

o maşină de scris cu USB + 2 bilete la finala Cupei României Timişoreana + 2 kit-uri de suporter al Fotbalului Adevărat

Locul 2-5:

2 bilete la finala
Cupei României Timişoreana
+ 2 kit-uri de suporter al Fotbalului Adevărat.

*Kit-ul de suporter al Fotbalului Adevărat conține 1 tricou și 1 minge cu semnătura legendelor

consultă regulamentul

Vezi legendele muzicii românești
live pe Facebook!

Hangiii noștri s-au gândit și la cei care nu pot ajunge la Hanul Timișoreana din Timișoara pentru a-i vedea pe Phoenix și Cargo pe 2 Septembrie.

Stai cu ochii pe noi si urmareste concertul de duminica live, incepand cu ora 20.00,
!