Pentru că pui suflet, te răsplătim cu o halbă specială.

Descoperă premiile instant sub capacele sau cheițele dozelor Timișoreana și ridică-ți răsplata din centrele de premiere!

Regulament

Despre campanie

În perioada 10.04.2015 – 10.06.2015, uită-te sub capacele sau sub cheițele ambalajelor Timișoreana și poți fi răsplătit instant cu unul dintre sutele de mii de premii!

Premii instant Premii online

Sute de premii te așteaptă să le ridici din magazine! Verifică dacă ai fost răsplătit și ai descoperit sub capacele sau cheițele dozelor Timișoreana una dintre halbele speciale sau premiile în bere și ridică-le din centrele de premiere!

500.000x 375.000x
Vezi centrele de premiere

Stocul premiilor online a fost epuizat: 20.000 de halbe speciale Timișoreana au fost oferite drept răsplată celor care pun pasiune în tot ceea ce fac!

Dacă te numeri printre cei validați câștigători, iar darul berarului nu a ajuns încă la tine, ia-ți un moment de răgaz și completează-ți toate datele din contul online.

Și pentru că un gust desăvârșit merită savurat pe îndelete, darul berarului încă te așteaptă cu premii instant până pe 10 iunie, în magazine! Descoperă-le sub capacele sau cheițele dozelor Timișoreana și ridică-ți răsplata din centrele de premiere.

Mulțumim tuturor pentru participare și sperăm să vă savurați răsplata Timișoreana în tihnă și cumpătat!

Centre de premiere

Dacă ți-ai găsit deja răsplata sub capacele sau sub cheițele ambalajelor Timișoreana, alege localitatea din care ești și îți spunem noi unde poți veni pentru a-ți ridica premiul: