Serbarile Timisoreana

Continuă tradiția începută la 1718

Și anul acesta, poți urmări voia bună de la Serbările Timișoreana de oriunde ai fi.
Descoperă povestea fiecărui loc și clădire și continuă povestea mai departe.
6- 15 iunie, Stadionul Dan Păltinișanu, Timișoara.

Bine ai venit la Serbările Timișoreana. Începe turul și intră în atmosfera de sărbătoare.

Începe turul Treci peste

Între 6 și 15 iunie, Orașul Premierelor te așteaptă să îi treci poarta pentru a te alătura Serbărilor.

Fiecare element din harta de mai jos reprezintă câte una dintre cele mai importante atracții ale orașului.

Mai departe Închide turul
 • Muzică și Voie Bună

  Orice sărbătoare trebuie să aibă bere pe măsură și muzică pe toate gusturile. Pe scena cu Muzică și Voie Bună vor urca cei mai îndrăgiți artiști din România – Loredana, Pasărea Rock, Cargo și mulți alții, dar și din străinătate, precum Sanja Ilic și Balkanika, oferind mușteriilor 10 zile de petrecere cum doar Banatul știe să facă.

  Intră
 • Piața Eugeniu de Savoya

  Piața a reprezentat mereu punctul de întâlnire a tuturor negustorilor, meșteșugarilor și oamenilor de nedejde ai cetății. Pe lângă forfota zilnică, Piața a fost mereu locul în care erau depănate multe dintre poveștile pe care le spunem și astăzi.

  Intră
 • Colțul Artizanilor

  Orice oraș respectabil are artizanii săi. După ce au pus generații de-a rândul umărul la continuarea tradițiilor, anul acesta, vin să îți arate lucrările la Serbările Timișoreana.

 • Prima Poștă

  1853 venea cu o nouă premieră – primul serviciu de telegraf de pe teritoriul României de astăzi. La Serbările Timișoreana ți-am pregătit prima poștă care trimite și voie bună. Vizitează poșta amplasată în Orașul Premierelor, de unde îți poți lua o vedere de sărbătoare și trimite-o gratuit celor dragi.

 • Prima Gazetă

  La 1771, Timișoara intra în istorie cu o nouă premieră - apărea primul ziar din România, tipărit în limba română și în limba germană.
  La Serbările Timișoreana, ești la curent cu evenimentele și noutățile celor 10 zile de petrecere bănățeană.

  Urmărește Gazeta Zilei
 • Primul Telefon

  Mare le-a fost bucuria domnilor și doamnelor vremii când au aflat că pot discuta mai ușor cu familiile și prietenii. La început, în 1880, rețeaua număra doar 52 de abonați și era prima de acest fel din România.

 • Primul Felinar Electric

  Mare le-a fost bucuria domnițelor și junilor când, în seara de 12 noiembrie 1884, au aflat că pot sta la promenadă cât îi țineau picioarele. Acea seară avea pună din nou Timișoara pe harta premierelor cu primul oraș din Europa iluminat electric, la doar doi ani după New York.

 • Bulevardul Berii

  Anul 1718 deschidea seria premierelor Timișoarei cu prima fabrică de bere din România. În cinstea acelor vremuri dedicăm un întreg bulevard la Serbările Timișoreana.

 • Bulevardul Poștei

  La 1853, Timișoara avea primul serviciu de telegraf de pe teritoriul României de astăzi. Mândri de realizarea oamenilor de nădejde, le dedicăm un bulevard în Orașul Premierelor.

 • Hanuri

  Cu mic, cu mare, toți mușterii vor avea parte de momente speciale și concursuri distractive la Hanul Personalităților. Și anul acesta ți-am pregătit noi premiere, una mai grozavă ca alta. Vino în la Hanul Premierelor și vezi ce ți-am pregătit.

  Intră
 • Car cu bere

  Hangiul este un om respectabil al cetății, fără de care petrecerea nu ar fi la fel.
  Vezi ce provocări are pentru tine și câștigă zilnic câte un pahar de bere la Serbările Timișoreana.

  Intră în joc

© 2014 Bere Timișoreana


Berea de Tradiție și Fotbalul Adevărat
se găsesc într-un singur loc, în
Universul Timișoreana, dar pentru a intra trebuie să ai cel puțin 18 ani.

Scrie vârsta ta
pentru a intra pe site:

Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora. Vă puteţi dezactiva cookie-urile din browserul dvs.
Află mai multe aici.

Nu ai vârsta necesară pentru a accesa acest site!