EROII ADEVĂRAȚI INSPIRĂ FOTBALUL ADEVĂRAT. În fotbalul adevărat se pune suflet. Se trăiește intens. Orice meci devine...citeste mai mult legendar pentru cei care pun pasiune atunci când joacă, dar și atunci când își susțin echipa favorită. Pentru ei, orice meci devine o finală, fiindcă ei trăiesc cu sufletul la gură fiecare moment. Orice gol spectaculos devine un motiv de bucurie fără margini, iar fiecare gest de fairplay provoacă respect și aplauze. Și ei sunt adevărați eroi ai fotbalului. Inspirată de ei, Timișoreana demonstrează că fotbalul nu este doar un joc. Este pasiune și o stare de spirit trăită la maximum.
“Pentru mine, fotbalul adevărat se joacă și cu inima. Atunci când pui suflet, o poți lua de la capăt indiferent de obstacole.”
“Fotbalul adevărat te ține întotdeauna cu sufletul la gură. Este pasiune și emoție pură.”
“Eroii fotbalului adevărat își păstrează valorile în orice situație.”
În anul 2019, prin campania “Pentru Fotbal Adevărat”, Timișoreana își continuă susținerea pentru Cupa României. De această competiție ne leagă amintiri frumoase și valori comune: pasiunea, dedicarea si fairplay-ul. Aceleași valori pe care le regăsim și la eroii fotbalului adevarăt. Lor le dedicăm întreaga campanie și ne dorim să ne bucurăm împreună la finala Cupei României.