Antrenorii de Legendă

Lotul de 32 de suporteri pasionaţi va fi împărţit în 2 echipe de câte 16 jucători care se vor antrena sub îndrumarea Antrenorilor de Legendă, Emeric Ienei şi Mircea Rădulescu.

Emeric Ienei

Considerat unul dintre cei mai buni antrenori ai României, a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv în 2008 pentru rolul pe care l-a jucat în 1986, atunci când echipa Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor.

În 1951 îşi începe cariera de jucător la Flamura Roşie Arad, apoi la Steaua Bucureşti şi la Kayserispor. Între 1959 şi 1964, Emeric Ienei face parte din Echipa Naţională a României.

În 1972 îşi începe carieră de antrenor ca antrenor secund la Steaua Bucureşti. O carieră de aproape 30 de ani şi Cupa Campionilor în palmares îl fac pe Emeric Jenei o adevărată Legendă a Fotbalului Adevărat.

Mircea Rădulescu

Jucător, antrenor şi profesor. Ca jucător a evoluat în 300 de meciuri oficiale (junior la Rapid Bucureşti, senior la Sportul Studenţesc). A fost antrenor principal al echipelor Sportul Studenţesc, Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti, ajungâng la un număr impresionant de 279 de meciuri ca antrenor în prima divizie de fotbal a României.

A antrenat echipa naţională de juniori, echipa naţională de tineret olimpică a României, fiind şi antrenor al Echipei Naţionale a României între 1990 şi 1992. Mircea Rădulescu nu s-a oprit doar la echipe din România. A antrenat şi în străinătate – Echipa Naţională a Egiptului, CA Tunis, Echipa Naţională a Siriei şi Echipa Naţională a Algeriei.

De asemenea, este Doctor în Educaţie Fizică şi Sport şi coordonator al publicaţiilor ‘Ghidul Antrenorului de Copii şi Juniori’ şi ‘Antrenorul’. Este antrenor emerit, posesor al licenţei PRO UEFA şi o Legendă a Fotbalului Adevărat.