Despre Campanie

Antrenorii de Legendă sunt în plin proces de selecție al jucătorilor pentru Echipa Suporterilor!

Timişoreana, Sponsorul Principal al Cupei României lansează şi în 2015 invitaţia către toţi suporterii de a trăi ca o Legendă a fotbalului adevărat! Pe 31 mai 2015, echipa suporterilor şi echipa Legendelor vor juca pe Arena Naţională, în deschiderea Finalei Cupei României Timişoreana.

1 Înscrierea (24 Martie - 09 Mai 2015)

Suporterii se pot înscrie direct pe site sau participând la preselecţiile regionale organizate în cele 4 oraşe din ţară (Bucureşti, Craiova, Iaşi, Timişoara).

2 Selecţia (13 - 18 Mai 2015)

Cei 2 Antrenori de Legendă vor selecta 32 de suporteri din filmele înscrise pe site şi din suporterii aleşi în urma preselecţiilor regionale.

3 Cantonamentul (26 - 31 Mai 2015)

Cei 32 de suporteri selectaţi vor intra în Cantonamentul de la Buftea şi vor fi pregătiţi de cei 2 Antrenori de Legendă.

La finalul cantonamentului, în urma unui meci, se va decide Echipa Suporterilor care va juca alături de Echipa Legendelor pe 31 Mai 2015, pe Arena Naţională, în deschiderea Finalei Cupei României Timişoreana.

4 Meciul de Legendă (31 mai 2015)

În deschiderea Finalei Cupei României Timişoreana, Echipa Suporterilor va juca alături de Echipa Legendelor, pe Arena Naţională. Meciul va fi transmis în direct pe televiziuneaSport.ro.

Pentru detalii suplimentare, consultă Regulamentul Oficial.