Îţi place berea.Dar ai fost suficient de curios Cât să-i pătrunzi tainele?

Noi te punem la încercare. Fă testul şi află ce fel de berar eşti

Start test
1/7

Cele 4 ingrediente de bază în fabricarea berii sunt:

Berea nepasteurizată este o bere:

Este spuma berii un indicator de calitate al acesteia?

Beneficiile unei beri nepasteurizate sunt:

Cum se păstrează corect o bere?

Mărimea şi forma paharului sunt importante în cazul berii?

Berarul te învață

Berarul te învață: Berea este obţinută din 4 produse naturale: cereale, hamei, drojdie de bere şi apă. Cerealele pot fi malţificate sau nemalţificate.

Berarul te învață

Berarul te învață: O bere nefiltrată este o bere care nu a trecut prin procesul de filtrare, ea conţinând încă multă drojdie, proteine din malţ şi cereale.

Berarul te învață

Berarul te învață: Berea nepasteurizată este o bere netratată termic, răcită şi microfiltrată. Aşa îşi păstrează gustul proaspăt din fabrică şi poate fi savurată mai mult timp.

Berarul te învață

Berarul te învață: Da. Spuma vorbeşte despre calitatea berii. O bere de calitate este o bere cu o spumă înaltă (2-3 cm), cu bule mici, care durează cât mai mult timp pe parcursul consumării berii. De asemenea, cantitatea, textura şi stabilitatea spumei depind atât de temperatura berii şi a paharului, cât şi de tehnica de turnare a berii în pahar.

Berarul te învață

Berarul te învață: O bere nepasteurizată este răcită şi microfiltrată pentru a păstra gustul proaspăt din fabrică. Astfel, gustul berii nepasteurizate este gustul autentic al berii.

Berarul te învață

Berarul te învață: Berea se păstrează optim în loc întunecat. Expusă la soare ea îşi schimbă în timp gustul, ca orice produs alimentar. Recomandat e să fie consumată cât mai proaspătă, pentru a te bucura de gustul ei autentic.

Berarul te învață

Berarul te învață: Da, forma paharului poate şi trebuie să pună în valoare caracteristicile unei beri. De exemplu, berile lager, pils se servesc în pahare înalte şi relativ înguste pentru a reduce contactul cu aerul şi dispersia aromelor, obţinând un aspect limpede şi luminos.

Înainte
Reîncearcă

Ai peste 18 ani?
Lasă-ne data ta de naștere mai jos:

http://www.desprealcool.ro