Secretul berarilor

Ştim cu toţii că maeştrii berari Timişoreana deţin secretul făuririi acestei băuturi şi îl păstrează cu stricteţe încă din secolul al XVIII-lea. Până de curând gustul proaspăt al berii nepasteurizate era o bucurie posibilă doar pentru ei. Acum şi noi putem accede la ea pentru că maeştrii berari au găsit o soluţie de a nu trata termic berea.

Iată secretul berarilor noştri:

Fermentare

Filtrare la rece

Pasteurizare

Microfiltrare

Bere
pasteurizată

Timișoreana
Nepasteurizată

Pentru că înlocuim pasteurizarea cu microfiltrarea reuşim să nu mai tratăm termic berea, păstrând astfel gustul proaspăt ca în fabrica de bere.

Particulele solide - drojdia - sunt înlăturate; etapă după care mai rămâne 0.001% drojdie.

Are loc un al 2-lea proces de filtrare, printr-o sită mult mai fină, astfel încât drojdia să fie eliminată în totalitate… şi astfel este păstrat gustul proaspăt ca în fabrica de bere!

Descoperă-i...

  • Spuma fină
  • Acidularea
  • Gustul proaspăt

...pentru că orice iubitor al berii o consideră cartea de vizită a berii înşişi. Maeştrii noştri berari au creat o spumă fină, desăvârşind gustul armonios şi aroma curată a Timişorenei Nepasteurizate. Obţine-i forma perfectă turnând berea cu paharul înclinat la 45 de grade.

...sau conţinutul de CO2 (dioxid de carbon) al berii, cum mai poate fi descrisă. Aceasta provine din fermentaţia realizată de către drojdia de bere şi contribuie la prospeţimea şi aspectul plăcut al berii, evidenţiind în acelaşi timp aromele şi spuma acesteia. Bucură-te de o carbonatare echilibrată, care îi conferă un gust vioi.

...ca în fabrica de bere întrucât inovaţia din tehnologie ne-a permis să înlocuim pasteurizarea cu o filtrare specială, iar aromele volatile rămân în bere în întregime, aşa cum s-au format la fermentarea şi maturarea berii. Degustă o Timişoreana Nepasteurizată cu toate simţurile şi lasă-te purtat de buchetul ei de arome mai bogat.

Ai peste 18 ani?
Lasă-ne data ta de naștere mai jos:

http://www.desprealcool.ro