Termeni si conditii

Precizari legale importante

INAINTE DE A UTILIZA ACEASTA PAGINA DE INTERNET, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACESTE PRECIZARI. ELE REGLEMENTEAZA UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A PAGINII SI A TUTUROR MATERIALELOR INFORMATIVE DIN EA.

Generalitati

Aceasta pagina de Internet care poate fi accesata pe adresa www.beretimisoreana.ro (excluzand paginile la care face link-uri) este sub controlul si operata de: URSUS Breweries Calea Victoriei nr. 145, et.4-5, Sector 1 Bucuresti, Romania, care este o firma infiintata in Romania. Pagina poate fi accesata din diferite alte tari din intreaga lume. Intrucat fiecare din aceste locuri are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea paginii atat noi cat si dumneavoastra suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legat de utilizarea si continutul acestei pagini de Internet, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti de asemenea de acord ca, si prin prezenta, va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Varsta legala pentru consumul bauturilor alcoolice URSUS Breweries se adreseaza prin acest website doar acelor persoane care au implinit varsta de 18 ani. Te rugam sa parasesti site-ul daca nu ai implinit inca varsta legala admisa pentru consumul de bauturi alcoolice.

Domeniu de aplicare

Aceasta pagina de Internet este conceputa doar pentru persoane cu resedinta in Romania, iar informatiile referitoare la produse, servicii si promotii sunt aplicabile doar acestei tari, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile. Nu se da nici o interpretare sau garantie ca materialele continute in aceasta pagina de Internet sunt corespunzatoare pentru, dis